Skip to main content

Επαναληπτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου για την στέγαση του νηπιαγωγείου Κύμης

Ο Δήμαρχος Αρριανών προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου από το Δήμο Αρριανών, για την στέγαση του Νηπιαγωγείου Κύμης. Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός του οικισμού Κύμης και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.
Το προσφερόμενο ακίνητο, θα πρέπει:
1. Να βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Κύμης του Δήμου Αρριανών.
2. Να πληροί τα κριτήρια της υπ΄ αριθ. 37327/ΣΤ1/07 (ΦΕΚ 635 Β΄/27-04-07) Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και πέραν τούτου, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα κάτωθι.
3. Τα τετραγωνικά μέτρα που απαιτούνται (αναλυτικά), ελάχιστες προϋποθέσεις: μία αίθουσα τoυλάχιστον 18m2, τουαλέτες κατάλληλες για τα νήπια, βοηθητικός χώρος και αύλειος χώρος τουλάχιστον 50m2.Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας (επαρκούς φωτισμού, θερμάνσεως, ύδρευσης και αποχέτευσης).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον καταθέτοντας προσφορές έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη (λήξη επίδοσης προσφορών). Η προσφορά κατατίθεται σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου), στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αρριανών (Φιλλύρα,69300), υπόψη Γραμματείας Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ορίζει ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας με αποδεικτικό, να λάβουν μέρος αυτήν μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα.
Η παρούσα διακήρυξη διατίθεται από τη Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση, Φιλύρα 69300 Σάπες, Τηλέφωνα: 2531352800, 2531352802, 2531352804 FAX:25313 52808 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρριανών www.arriana.gr.

| Διακήρυξη | | Περίληψη Διακήρυξης

  • Δημιουργήθηκε στις