Skip to main content

Προκήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού δήμου ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Ο Δήμαρχος ΑΡΡΙΑΝΩΝ
Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο του προϋπολογισμού της μελέτης, για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού δήμου ΑΡΡΙΑΝΩΝ» για το έτος 2017 ενδεικτικού προϋπολογισμού 41.233,85€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 09/11/2017, ημέρα Πέμπτη ενώπιον της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού στο δημοτικό κατάστημα που βρίσκεται στην ΦΙΛΛΥΡΑ, με ώρα έναρξης την 09:00π.μ. και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών την 10:00 π.μ.

Οι συμβάσεις ισχύουν από την υπογραφή τους και για ένα έτος. Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης έως 20% επί της συμβατικής αξίας.Η παράδοση των ειδών θα είναι τμηματική και θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του Δήμου. Στην Δημοπρασία μπορούν να λάβουν μέρος αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με εμπορία και διάθεση ηλεκτρολογικών υλικών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των στοιχείων του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου ΑΡΡΙΑΝΩΝ , στη ΦΙΛΛΥΡΑ στα τηλέφωνα : 2531352839, 2531352826, και στην ιστοσελίδα του Δήμου www. arriana.gr .Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς θα παραλαμβάνεται από το γραφείο της οικονομικής υπηρεσίας.

Διακήρυξη | Μελέτη | Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς | Περίληψη Διακήρυξης | ΤΕΥΔ

  • Δημιουργήθηκε στις