• Αρχική
 • Επικαιρότητα
 • Νέα - Ανακοινώσεις

Πίνακες μοριοδότησης στους οποίους καταγράφονται ,ανά λαϊκή αγορά, οι πωλητές σε φθίνουσα σειρά προτεραιότητας , η θέση που κατέχουν (στην αγορά) χωρίς διοικητική πράξη , η θέση επιλογής τους καθώς και οι κενές θέσεις (θέσεις που δεν κατέχει πωλητ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οριστικοί Πίνακες , καταγραφής υφιστάμενων αδειούχων πωλητών που δραστηριοποιούνται , σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειάς τους, στη λαϊκή αγορά χωρίς να τους έχει αποδοθεί η θέση που κατέχουν με διοικητική πράξη σύμφωνα με νομοθετικό πλαίσιο

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2022 για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Παράρτημα με οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης | Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του υποψηφίου

ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Εισηγούμαστε την ένταξη στο δίκτυο κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Λυκείου του Δήμου Αρριανών της εδαφικής λωρίδας υπό στοιχεία (Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Α) εμβαδού 279,61τ.μ. όπως αυτή εμφανίζεται στο επισυναπτόμενο τοπογραφικό διάγραμμα της υπηρεσίας. Η παραπάνω εδαφική λωρίδα τέθηκε σε κοινή χρήση με την υπ’ αριθμό 6575/02-11-2007 συμβολαιογραφική πράξη της συμβολαιογράφου Σαπών Μαριλένα Ευθυμίου Φραντζή για χρήση ως δημοτικός δρόμος από τον Χασεκή Αχμέτ.

 

Τοπογραφικό Διάγραμμα

Δρομικοί Αγώνες Δ. Αρριανών - 6η Γιορτή Χαρταετού

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε με την συμμετοχή σας τους δρομικούς αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών στα πλαίσια της «6ης Γιορτής Χαρταετού» την Κυριακή 08 Μαΐου 2022.

Η βασική διαδρομή θα είναι μήκους 5 χιλιομέτρων για τρέξιμο ή ταχυβάδισμα καθώς και παιδικός αγώνας 800 μέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του οικισμού Αρριανών και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αγώνας

Διαδρομή

Ώρα

Προσέλευση

Συμμετοχές

 

10:30 π.μ.

Παιδικός Αγώνας

800 μ.

11:00 π.μ.

Αγώνας Ενηλίκων

5.000 μ.

11:30 π.μ.

Απονομές-βραβεύσεις

 

12:30 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:  6.ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ (jotform.com)

Στον χώρο του τερματισμού θα διεξαχθεί η «6η Γιορτή Χαρταετού», ένα ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων για παιδιά, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου των σχολικών ομάδων και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα και επισκεφθείτε την γιορτή χαρταετού με όλη την οικογένεια για μια μέρα πλούσια σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 Η διαδρομή των 5 χλμ αναλυτικά:  6η Γιορτή Χαρταετού Δ. Αρριανών 2022 - Δρομικός Αγώνας 5 χλμ διαδρομή - Arrianá, East Macedonia and Thrace (Greece)- GPS track (wikiloc.com)

Διαδρομή 5 χλμ

0.jpg

Διαδρομή 800μ

800m 1

 
 
Όροι συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι συναινούν με προσωπική τους ευθύνη στη συμμετοχή τους στον δρομικό αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών/ΔΗΚΕΑΡ στα πλαίσια της 6ης Γιορτής του Χαρταετού στις 8 Μαΐου 2022.  

Δηλώνουν επίσης υπεύθυνα 

 1. Ότι είναι απόλυτα υγιής και μπορεί να συμμετάσχουν με ασφάλεια στην παραπάνω διοργάνωση  
 2. Οι διοργανωτές των ανωτέρω εκδηλώσεων, εθελοντές, χορηγοί και οι εμπλεκόμενοι φορείς και αρχές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας των εκδηλώσεων 
 3. Παραχωρούν στους διοργανωτές το δικαίωμα χρήσης στοιχείων μου, όπως φωτογραφίες ,βίντεο και πάσης φύσεως οπτικοακουστικό υλικό 
 4. Βεβαιώνουν ότι έχουν ή θα λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (πιστοποιητικό ή αρνητικό τεστ κτλ) έναντι του covid19 που προβλέπονται από την νομοθεσία για την συμμετοχή μου

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις απαλλάσσουν τους διοργανωτές από κάθε είδους ευθύνη και παραιτούνται του δικαιώματος οποιασδήποτε αποζημιώσεως. 

Με την συμμετοχή τους επιβεβαιώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων & κανονισμών της διοργάνωσης, τους οποίους αποδέχονται χωρίς καμία επιφύλαξη. 

Οι ανήλικοι συμμετέχουν κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του γονέα/κηδεμόνα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Εστίες με απορρίμματα ή εγκαταλειμμένα αντικείμενα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι Δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας, όταν εντοπίζουν εστίες με απορρίμματα ή εγκαταλειμμένα αντικείμενα εντός και εκτός των οικισμών του Δήμου μας να μας ενημερώνουν ώστε να αναλαμβάνουν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου τον καθαρισμό και την αποκομιδή των απορριμμάτων, αντικειμένων.

 

 Η συμμετοχή   σας είναι πολύτιμη στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το  περιβάλλον καθαρό.

Τηλ. Επικοινωνίας: 25313 52831

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Μέτρα πρόληψης για την αποφυγή ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Μέτρα πρόληψης για την αποφυγή

           ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

 • Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο για κάψιμο ξηρών χόρτων και κλαδιών.
 • Απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων.
 • Απαγορεύεται η ρίψη αναμμένων τσιγάρων.
 • Επιβάλλεται ο καθαρισμός των οικοπέδων από ξηρά χόρτα και σκουπίδια από τους ιδιοκτήτες.
 • Προσοχή στη χρήση υπαίθριων ψησταριών και την χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες.

      Οι παραπάνω ενέργειες είναι παράνομες και επικίνδυνες και διώκονται από τον Νόμο.

 

Προστατεύουμε το περιβάλλον.

Προστατεύουμε τη ζωή μας.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Diaugeia Logo
Govgr
Ermis Gov Gr
Tetragonika Govapp Gr
Kentro Koinotitas Logo
I Europi Sou

Δήμος Αρριανών

logo

Follow us on

Επικοινωνία

 • Δημαρχείο
 • Φιλλύρα
 • ΤΚ: 69300, Ροδόπη
 • Τηλ: 2531352800
 • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.