Skip to main content

Ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια ανταλλακτικών για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μ.ε. Δήμου Αρριανών

 O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ
Προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο διαγωνισμό με αντικείμενο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Μ.Ε. ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ» Cpv: 50112100‐4 «Υπηρεσίες Επισκευής Αυτοκινήτων» και 34300000‐0 «Μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα οχήματα και για τους κινητήρες τους»
34350000‐5 «Ελαστικά ελαφράς και βαρέας χρήσεως» 

Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της χαμηλότερης τιμής (το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (%) στην εκάστοτε ομάδα συμμετοχής, ενώ για την ομάδα ηλεκτρικούς συσσωρευτές και για τα ελαστικά κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή στο σύνολο της ομάδας)
Στοιχεία αναθέτουσας αρχής:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, Φιλλύρα 69300, Δημοτικό κατάστημα, τηλ. +30 25313 52827, φαξ: +30 25313 52808, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αρμόδιος υπάλληλος κ. Γκαϊτατζίδης Παντελής, ιστοσελίδα: www.arriana.gr , κωδικός NUTS: EL 513
Διαδικασία διαγωνισμού: Ηλεκτρονικός Ανοικτός διαγωνισμός 
ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΞΙΑ: 199.193,55 € ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 247.000,00€ ).
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ: Η προσφορά πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής στο διαγωνισμό σε ευρώ (€) χιλίων εννιακοσίων ενενήντα δύο ευρώ (1.992,00 €), εφόσον ο υποψήφιος ανάδοχος υποβάλει προσφορά για το σύνολο των ομάδων/κατηγοριών. [1,00% επί της εκτιμώμενης αξίας χωρίς Φ.Π.Α.] Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς για ένα ή περισσότερα τμήματα της σύμβασης (ομάδες/κατηγορίες), το ύψος της εγγύησης συμμετοχής υπολογίζεται επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός Φ.Π.Α. σύμφωνα με το άρθρο 2.2.2.1 της διακήρυξης. Για να μπορεί να ελεγχθεί η εγγυητική επιστολή συμμετοχής, θα πρέπει να αναγράφεται στο ΤΕΥΔ (τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης) η ομάδα ή οι ομάδες για τις οποίες καταθέτει προσφορά.

Δημοσίευση‐ Διάθεση εγγράφων: ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΚΗΜΔΗΣ, ΕΣΗΔΗΣ , ιστοσελίδα Δήμου (www.arriana.gr ), Ελληνικό τύπο. Τα έξοδα δημοσίευσης των ανακοινώσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνουν τον ανάδοχο που θα προκύψει.
Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL) : μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.arriana.gr )
Δικαίωμα συμμετοχής: Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα κατέχουν την άδεια για άσκηση δραστηριότητας συναφή με το αντικείμενο της παρούσας και να δύνανται να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης. Αναλυτικότερα στο άρθρο 2.2.1 της Διακήρυξης
Βασικοί όροι χρηματοδότησης: Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από πιστώσεις Δήμου Αρριανών (247.000,00€ με ΦΠΑ24%)
Διάρκεια Σύμβασης / Χρόνος ισχύος των προσφορών: έως 31‐12‐2018 / Έξι (6) μήνες
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στις 18/12/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00π.μ. Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής προσφορών: 16/1/2018 και ώρα 15:00 π.μ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι 22/1/2017 και ώρα 10:00 π.μ. Γλώσσα σύνταξης των προσφορών είναι η Ελληνική. Οι προσφορές κατατίθενται μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς, δηλαδή διαθέτουν σχετικά διαπιστευτήρια που τους έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).
Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 50420
Φορέας αρμόδιος για τις διαδικασίες προσφυγής : Σύμφωνα με το άρθρο 3.4 της Διακήρυξης. 
Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες και οι χώροι παράδοσης περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού

Προκήρυξη | Διακήρυξη | Έγκριση όρων διακήρυξης | Μελέτη | ΤΕΥΔ | Έντυπο οικονομικής προσφοράς (εκτός ελαστικών-συσσωρευτών) | Έντυπο οικονομικής προσφοράς (επεξεργάσιμο)

  • Δημιουργήθηκε στις