Skip to main content

Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στον οικισμό Αγιοχωρίου

Ο Δήμαρχος Αρριανών, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ », με προϋπολογισμό 49.959,95 Ευρώ (με Φ.Π.Α.). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.arriana.gr .

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 23-08-2018, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 10.00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρα (αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.). Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Η οικονομική προσφορά των διαγωνιζομένων, θα συνταχθεί και υποβληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 125 παρ. 1 του ν. 4412/2016.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής:
Φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και ΟΔΟΠΟΟΙΑΣ και που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
ε) Προβλέπεται και η δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων αντίστοιχης κατηγορίας.

Οι Οικονομικοί φορείς συμμετέχουν είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των παρ. 1 (ε) και 3 (β)του άρθρου 76 του ν. 4412/2016. Όσον αφορά την καταλληλόλητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας, απαιτείται οι οικονομικοί φορείς να είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό επαγγελματικό μητρώο που τηρείται στο κράτος εγκατάστασής τους. Ειδικά οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ. (κατηγορία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ A1 τάξη και άνω και κατηγορία ΟΔΟΠΟΙΙΑ A1 τάξη και άνω) με το αντίστοιχο δικαίωμα. Οι προσφέροντες που είναι εγκατεστημένοι σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του παραρτήματος ΧΙ του Προσαρτήματος Α του ν. 4412/2016.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 6 μήνες. Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ Δήμου Αρριανών, με Κ.Α.: 15.7326.10 του Δήμου Αρριανών. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσής του ορίζεται σε έξι (6) μήνες. Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα εγκριθεί από τη Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αρριανών.

CPV: 45212200-8

Περίληψη Συνοπτικού Διαγωνισμού | Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας | Μελέτη

Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς | ΤΕΥΔ

  • Δημιουργήθηκε στις