Skip to main content

Δρομικοί Αγώνες Δ. Αρριανών - 6η Γιορτή Χαρταετού

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε με την συμμετοχή σας τους δρομικούς αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών στα πλαίσια της «6ης Γιορτής Χαρταετού» την Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

Η βασική διαδρομή θα είναι μήκους 5 χιλιομέτρων για τρέξιμο ή ταχυβάδισμα καθώς και παιδικός αγώνας 800 μέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του οικισμού Αρριανών και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αγώνας

Διαδρομή

Ώρα

Προσέλευση

Συμμετοχές

 

10:30 π.μ.

Παιδικός Αγώνας

800 μ.

11:00 π.μ.

Αγώνας Ενηλίκων

5.000 μ.

11:30 π.μ.

Απονομές-βραβεύσεις

 

12:30 μ.μ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://bit.ly/2P7dPNs

 

Στον χώρο του τερματισμού θα διεξαχθεί η «6η Γιορτή Χαρταετού», ένα ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων για παιδιά, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου των σχολικών ομάδων και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα και επισκεφθείτε την γιορτή χαρταετού με όλη την οικογένεια για μια μέρα πλούσια σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 Η διαδρομή των 5 χλμ αναλυτικά: https://www.wikiloc.com/

Διαδρομή 5 χλμ

harita 012

 

Διαδρομή 800μ

800m 1


Όροι Συμμετοχής

Οι αθλητές θα συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στις ανάλογες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης δηλώνουν ότι παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν σωματική, υλική ή ηθική βλάβη του τέκνου μου, από οποιαδήποτε αιτία και συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /εικόνας του από τους διοργανωτές και τους εμπλεκόμενους φορείς του αγώνα.

Στον αγώνα των 5 χλμ. συμμετέχουν όσοι είναι μεγαλύτεροι των 17 ετών.

Μικρότεροι μόνο με υπεύθυνη δήλωση του γονέα (επισυναπτόμενο).

Προσέλευση αθλητών και προθεσμία συμμετοχής: 10:30 π.μ. (1 ώρα νωρίτερα από την έναρξη)


 Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής Παιδιού