Λειτουργία Λαϊκών Αγορών Δήμου Αρριανών

    Το γεγονός  ότι,  η Περιφερειακή  Ενότητα Ροδόπης από την  12η Οκτωβρίου 2020 , σύμφωνα με τον επιδημιολογικό Χάρτη , εντάχθηκε στο 2Ο Επιδημιολογικό Επίπεδο-Επιτήρησης και στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων που ισχύουν , σύμφωνα το άρθρο 1 της  Κ.Υ.Α. υπ΄αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.64450/11-10-2020 (ΦΕΚ 4484, τ. Β΄) «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19" , ενημερώνουμε   ότι,   η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών ,αρμοδιότητας του Δήμου Αρριανών, από την 19η Οκτωβρίου 2020 και μέχρι αλλαγής του επιδημιολογικού επιπέδου , θα γίνεται τηρουμένων των κάτωθι μέτρων:

α) 65% των θέσεων των πωλητών .
β) η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται στα τρία (3) μέτρα.
γ) Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από όλους (πωλητές, προσωπικό, καταναλωτές).
Παρακαλούμε για τις  δικές ενέργειες , για την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών.

   Με την παρούσα, της οποίας είναι και αναπόσπαστο μέρος, δημοσιοποιούνται οι πίνακες με τους συμμετέχοντες πωλητές και τις νέες θέσεις που καταλαμβάνουν στις  λαϊκές αγορές του Δήμου Αρριανών.
Diaugeia Logo
Govgr
Ermis Gov Gr
Tetragonika Govapp Gr
Kentro Koinotitas Logo
I Europi Sou

Δήμος Αρριανών

logo

Follow us on

Επικοινωνία

  • Δημαρχείο
  • Φιλλύρα
  • ΤΚ: 69300, Ροδόπη
  • Τηλ: 2531352800
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.