Skip to main content

Δρομικοί Αγώνες Δ. Αρριανών - 6η Γιορτή Χαρταετού

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε με την συμμετοχή σας τους δρομικούς αγώνες που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών στα πλαίσια της «6ης Γιορτής Χαρταετού» την Κυριακή 08 Μαΐου 2022.

Η βασική διαδρομή θα είναι μήκους 5 χιλιομέτρων για τρέξιμο ή ταχυβάδισμα καθώς και παιδικός αγώνας 800 μέτρων. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του οικισμού Αρριανών και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αγώνας

Διαδρομή

Ώρα

Προσέλευση

Συμμετοχές

 

10:30 π.μ.

Παιδικός Αγώνας

800 μ.

11:00 π.μ.

Αγώνας Ενηλίκων

5.000 μ.

11:30 π.μ.

Απονομές-βραβεύσεις

 

12:30 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:  6.ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ (jotform.com)

Στον χώρο του τερματισμού θα διεξαχθεί η «6η Γιορτή Χαρταετού», ένα ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων για παιδιά, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου των σχολικών ομάδων και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα και επισκεφθείτε την γιορτή χαρταετού με όλη την οικογένεια για μια μέρα πλούσια σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

 Η διαδρομή των 5 χλμ αναλυτικά:  6η Γιορτή Χαρταετού Δ. Αρριανών 2022 - Δρομικός Αγώνας 5 χλμ διαδρομή - Arrianá, East Macedonia and Thrace (Greece)- GPS track (wikiloc.com)

Διαδρομή 5 χλμ

0.jpg

Διαδρομή 800μ

800m 1

 
 
Όροι συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι συναινούν με προσωπική τους ευθύνη στη συμμετοχή τους στον δρομικό αγώνα που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών/ΔΗΚΕΑΡ στα πλαίσια της 6ης Γιορτής του Χαρταετού στις 8 Μαΐου 2022.  

Δηλώνουν επίσης υπεύθυνα 

  1. Ότι είναι απόλυτα υγιής και μπορεί να συμμετάσχουν με ασφάλεια στην παραπάνω διοργάνωση  
  2. Οι διοργανωτές των ανωτέρω εκδηλώσεων, εθελοντές, χορηγοί και οι εμπλεκόμενοι φορείς και αρχές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το πέρας των εκδηλώσεων 
  3. Παραχωρούν στους διοργανωτές το δικαίωμα χρήσης στοιχείων μου, όπως φωτογραφίες ,βίντεο και πάσης φύσεως οπτικοακουστικό υλικό 
  4. Βεβαιώνουν ότι έχουν ή θα λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (πιστοποιητικό ή αρνητικό τεστ κτλ) έναντι του covid19 που προβλέπονται από την νομοθεσία για την συμμετοχή μου

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις απαλλάσσουν τους διοργανωτές από κάθε είδους ευθύνη και παραιτούνται του δικαιώματος οποιασδήποτε αποζημιώσεως. 

Με την συμμετοχή τους επιβεβαιώνουν ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων & κανονισμών της διοργάνωσης, τους οποίους αποδέχονται χωρίς καμία επιφύλαξη. 

Οι ανήλικοι συμμετέχουν κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του γονέα/κηδεμόνα.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ