Skip to main content

Πρόγραμμα Επίσκεψης στους χώρους ΤΣΕ

Πρόγραμμα Επίσκεψης στους χώρους ΤΣΕ σύμφωνα με το άρθρο 2.2.8 παρ. στ. της Διακήρυξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ»

Σχετικά με τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του Δήμου Αρριανών με θέμα: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΎΔΡΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ» (Αρ. Διακήρυξης 2298 /28‐3‐2018‐ ΑΔΑΜ: 18PROC002906613 2018‐04‐03 ), ο οποίος δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ και έχει λάβει ως αύξοντα αριθμό (α/α) ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος τον αριθμό: 56100, ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους για τα εξής:
Σύμφωνα με το άρθρο 2.2.8 παρ. στ. της διακήρυξης, «οι συμμετέχοντες οικονομικοί φορείς θα πρέπει υποχρεωτικά να επισκεφθούν τους χώρους των ΤΣΕ κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία προκειμένου να λάβουν γνώση των τοπικών συνθηκών. Η υπηρεσία θα διαθέσει προσωπικό προκειμένου να ξεναγήσει τους ενδιαφερόμενους. Μετά το πέρας της επίσκεψης θα δοθεί από την υπηρεσία αποδεικτικό της παρουσίας του ενδιαφερομένου το οποίο θα πρέπει επί ποινή αποκλεισμού να περιλαμβάνεται στον φάκελο της προσφοράς».
Ο Δήμος Αρριανών ανταποκρινόμενος στην προαναφερθείσα υποχρέωσή του, ορίζει ως ημέρες επίσκεψης στους χώρους ΤΣΕ για τους ενδιαφερόμενους (τους οποίους θα συνοδεύσει αρμόδιος υπάλληλος), τις κάτωθι δύο ημερομηνίες:
Α. Ημέρα Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 και ώρα αναχώρησης για τους ΤΣΕ: 9.00 π.μ.
Β. Ημέρα Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 και ώρα αναχώρησης για τους ΤΣΕ: 9.00 π.μ.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ηλεκτρονικά (ΕΣΗΔΗΣ ή mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στην υπηρεσία την ημερομηνία που επιθυμούν, ώστε να προγραμματιστεί αναλόγως η επίσκεψη.