Skip to main content

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2019-2023 ΔΗΜΟΥ AΡΡΙΑΝΩΝ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2019-2023 ΔΗΜΟΥ AΡΡΙΑΝΩΝ 

Ο Δήμος Αρριανών θέτει σε δημόσια διαβούλευση από την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019-2023. Το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού συντάχθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Οι προτάσεις που θα προκύψουν από τη διαδικασία διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν και εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα συμπεριληφθούν στο σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, στο οποίο αποτυπώνονται οι εξειδικευμένες δράσεις με τον αντίστοιχο οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό. 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019-2023 του Δήμου Αρριανών. 

Οι προτάσεις μπορούν να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα». 

 

|ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ|