Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Εγγραφές στο ΣΔΕ Σαπών και στο Τμήμα εκτός έδρας Φιλλύρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

qwert.png

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι όλο τον Σεπτέμβριο γίνονται εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών για το σχολικό έτος 2024-2025 καθώς και για το Παράρτημα που θα λειτουργήσει στο Μειονοτικό Δημοτικό Φιλλύρας.

Ειδικότερα για το Παράρτημα ΣΔΕ Σαπών στη Φιλλύρα οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να έρθουν για την εγγραφή τους στις .,εγκαταστάσεις του σχολείου στο χώρο του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Σαπών το απόγευμα από τις 5 έως τις 8:35 και στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών κάθε μέρα από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι δημόσια σχολεία και  απευθύνονται σε ενήλικες, που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλο σπουδών ισότιμο του Γυμνασίου.

Η φοίτηση στο σχολείο διαρκεί δύο έτη και το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων και τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων. Τα μαθήματα γίνονται τις απογευματινές ώρες (από τις 5 έως τις 8:35).

Απαραίτητα δικαιολογητικά: απολυτήριο Δημοτικού ή βεβαίωση φοίτησης σε τάξη του Γυμνασίου, Αστυνομικό δελτίο ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ.

Πληροφορίες:

  • Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών, Γ. Κουτουμάνη 1, Σάπες

             Τηλ. 2532021110,  Email:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Δημοτικό Κατάστημα Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών, Φιλλύρα

             Τηλ: 2531352818, 2531352829 (08:00-14:00)

asdfg.png

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ