• Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα - Ανακοινώσεις

Δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη μελών στην επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου: Τσιμεντοστρώσεις του Δήμου Αρριανών

Την 19-3-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30 π.μ. στο γραφείο του Τμήματος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αρριανών στην Φιλλύρα, Δημοτικό Κατάστημα Φιλλύρας Τ.Κ. 69300, θα διενεργηθεί από τον Δήμαρχο Αρριανών, Αμέτ Ριτβάν, Πολιτικό Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τεχνικών Έργων (ελλείψει τεχνικού υπαλλήλου στην θέση αυτή), παρουσία τριών υπαλλήλων, δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη μελών στην επιτροπή Οριστικής Παραλαβής (άρθ. 172 του Ν.4412/2016) των έργων:
1. «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ» Αριθ. Μελ. 13/2016, αριθμ. Σύμβασης 8610 /2-9-2016 (ΑΔΑΜ 16SYMV005025756)
Οι υπάλληλοι του Τμήματος Τεχνικών Έργων, που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην ανωτέρω επιτροπή είναι όλοι οι τεχνικοί υπάλληλοι κατηγορίας Π.Ε. και Τ.Ε..

| Ανακοίνωση

Δήμος Αρριανών

Follow us on

• Δημαρχείο
  • Φιλλύρα
  • ΤΚ: 69300, Ροδόπη
  • Τηλ: 2531352800
  • email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.